Bespaar veel geld op "last minute products": Vakanties, Hotels, Vluchten, Autohuur, Entertainment, Restaurants en cadeaus.

Lastminute.com is wereldwijd actief in 13 landen en zet zo’n €3 miljard per jaar om. Naast Nederland in Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Engeland, Zuid-Afrika, Frankrijk, Zweden, Duitsland, België, Italië, Spanje en Ierland. Om groot te blijven in travel en lifestyle werken ze samen met meer dan 19.000 hotelketens, vliegtuigmaatschappijen en touroperators. Grote namen als Hilton Hotels, KLM, Singapore Airlines, Holland International, British Airways en Golden Tulip behoren tot de partners.

Zoek direct & makkelijk naar je favoriete aanbiedingen! Bijvoorbeeld naar aantrekkelijke zomervakanties, want bij lastminute.com boek je vakanties gewoon voor de prijs die je te zien krijgt. Zonder vervelende verborgen kosten! Met laagste prijs garantie!!

Voor meer informatie:

-----------------------------------------------------------------------------------------

Last minutes op www.SUNWEB.nl:

-----------------------------------------------------------------------------------------

Een andere manier om op reizen te besparen is om een de vlucht via voordelige vliegmaatschappijen te boeken en de kamers tegen topprijzen op Hotelopia.nl

Hotelopia.nl, het nieuwe hotelboekingsportaal met droomhotels tegen topprijzen – met meer dan 9.000 hotels in 500 bestemmingen wereldwijd:


1. Geen onaangename verrassingen
Onze prijzen zijn netto en wij brengen geen extra kosten noch belastingen in rekening…

2. Prijsgarantie
Wij garanderen u de laagste prijzen voor alle tarieven en honderden exclusieve aanbiedingen

3. Eenvoudig & snel
Een boekingsbevestiging in slechts 3 eenvoudige stappen…

4. Klantenservice 24/7
24-uurs/7 dagen per week gratis klantenservice

5. Privacy
Wij respecteren volledig de Europese wetten op databescherming

6. U bent in handen van deskundigen
Onze organisatie bedient bijna 8 miljoen klanten per jaar…

Boeken in slechts drie eenvoudige stappen. Supervoordelige kamerprijzen met prijsgarantie. Niet alleen voor zomerbestemmingen, maar ook voor mooie steden zoals LA, New York, Londen, Barcelona, Parijs, Madrid etc.

Voor meer informatie:


TERUG


2004 Copyright © GeldBesparenTips.nl