Huis of omgeving bekijken in andere stad? Bespaar veel geld doordat reizen vaak overbodig wordt. Bekijk bijna elk adres in Nederland op je computerscherm.

 

Vul de gewenste Gemeente en Plaats straatnaam en huisnummer in OF

Vul de postcode met huisnummer in.

Klik op "Open cyclorama" (bij een mindere pc-configuratie zal de viewer niet goed openen)

Klik op cancel wanneer wachtwoord wordt gevraagd. Zoom daarna net zolang in totdat het beeld zo optimaal mogelijk is. Het beeld blijft wel een beetje wazig. Met de pijltjes-toetsen kunt u 360 graden draaien. Een scherp beeld wordt alleen vertoond als er een abonnement is afgesloten. Echter is er toch een redelijke indruk te krijgen van de omgeving rond het huis.

U kunt onbeperkt adressen invoeren en bekijken.

 

Open hier de webpagina met de viewer

 

CycloMedia biedt u een geavanceerde, unieke dienst waarmee u ons land van meter tot meter aan u voorbij kunt laten trekken, zonder dat u ervoor uw bureau hoeft te verlaten. Want met cyclorama's - digitale panoramafoto's waarop u 360° kunt rondkijken - is elke willekeurige locatie of elk vastgoedobject voor u zichtbaar via internet of uw eigen netwerk. Alle locaties met bijbehorende objecten zijn systematisch vastgelegd vanaf de openbare weg binnen uw gemeente, regio, provincie en op termijn zelfs heel Nederland. U krijgt hierdoor niet alleen een compleet en realistisch beeld van de door u gewenste objecten, maar juist ook van de hele omgeving daarvan.

Het 360° fotobestand van CycloMedia zorgt voor een totaal nieuwe kijk op uw werkzaamheden. Zo verbetert u onder meer de kwaliteit van uw beslissingen en communicatie, bovendien bespaart u een hoop tijd en geld.

 

Met de cyclorama's - digitale panoramafoto's waarop u 360° kunt rondkijken - is elke willekeurige locatie met bijbehorende objecten voor u zichtbaar via Internet of uw eigen netwerk. Alle locaties met bijbehorende objecten zijn systematisch vastgelegd vanaf de openbare weg binnen uw gemeente, regio, provincie en op termijn zelfs heel Nederland. U krijgt hierdoor niet alleen een compleet en realistisch beeld van de door u gewenste objecten, maar juist ook van de hele omgeving daarvan. Het 360° fotobestand van CycloMedia zorgt voor een totaal nieuwe kijk op uw werkzaamheden. Zo verbetert u onder meer de kwaliteit van uw beslissingen en communicatie, bovendien bespaart u een hoop tijd en geld.

www.cyclomedia.nl

 

TERUG


2004 Copyright  GeldBesparenTips.nl